Slovenian Coast
Varovanje podatkov

Varovanje podatkov
Zagotavljamo, da bomo vse podatke, ki nam jih boste posredovali, varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.
Vse izmenjave podatkov potekajo prek varnih - šifriranih povezav (protokol HTTPS).
Apartmaji Vita, se zavedamo pomena vaše zasebnosti, zato si prizadevamo varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani spletnega mesta.

Zbiranje osebnih podatkov
Spletno mesto apartmajev Vita lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in druge želene podatke za stik z nami ali rezervacijo sobe, zato da bomo lahko izvedli vašo zahtevo. Osebne podatke nam morate posredovati v naslednjih primerih:
- pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
- pri rezervacijskih spletnih obrazcih,
- v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali uporabnik to sam želi. Kadar koli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. Apartmaji Vita bodo v tem primeru storil vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

Uporaba osebnih podatkov
Spletno mesto apartmajev Vita uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za rezervacijo sobe, za posredovanje obvestil.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam
Apartmaji Vita osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bo posredoval nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino apartmajev Vita ali naših strank.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije
Spletno mesto apartmajev Vita uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni potrebno več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom apartmajev Vita. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika ali tukaj. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali vašim željam.

Spletno mesto apartmajev Vita zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran
Izvor piškotka: StatCounter analitični piškotek
Ime: is_unique /
Trajanje: 5 - let
Opis piškota: Uporablja se za ugotavljanje analize prometa na spletni strani oz. statistike obiskanosti. V piškotu niso shranjeni nikakršni osebni podatki obiskovalca.

Izvor piškotka:  StatCounter
Ime: blocking
Trajanje: 5 - let
Opis piškota: Uporabi ga lahko vsak obiskovalec spletne strani - na svojo željo, da se njegovi obiski ne beležijo več.

Sprememba Izjave o zasebnostiIzjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena junija 2020. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših dejavnosti in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu.

Vaša vprašanja in predlogi
V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca.

KAJ POČETI
 
Poleg kopanja v morju na različnih plažah v Izoli lahko počnete še veliko drugih zanimivih stvari, kot so kolesarjenje, pohodništvo, rolkanje, vožnja s skirojem, skuterjem in drugimi prevoznimi sredstvi od Izole do Kopra ali v drugih smeri proti Portorožu in Piranu, surfanje, kajtanje, supanje, potapljanje, vožnja s pedolinom ali razgled nad mestom iz zvonika pri cerkvi Sv. Mavra, obisk muzeja Izolana.

Gurmanom je na voljo vrsta odličnih restavracij z lokalno pridelano hrano, svežimi morskimi jedmi in kozarcem primorskega vina Refošk ali Malvazije, odlične picerije, kjer se ne boste mogli odločiti katero izbrati, bari z dobro glasbo in pestro ponudbo pijače, slaščičarne - podnevi ali ponoči, v sredozemskem vzdušju s čudovitim pogledom na morje.


Nekaj ​​drugih dejavnosti, ki so vam v neposredni bližini na voljo, si lahko ogledate na naslednji povezavi.

V poletnih mesecih bomo poskrbeli za naše goste s filmskim festivalom Kino Otok, Šalšiada, Bazilkiada, Čiliada, Praznik oljk, vina in rib, Ribiški praznik.

Verjamemo, da si bo čisto vsak od vas našel zase kaj zanimivega in bo vaš oddih še prehitro pri koncu. Obiščite nas in uživajte v dopustu z bogato ponudbo.

Nekaj utrinkov Izole se lahko naužijete ob ogledu pesmi Rudija Bučarja - Izola (himna NK Izola) na YouTube kanalu.

Povezave: Tic Izola / Izola story / Občina Izola / 

https://www.youtube.com/watch?v=ag2O2z99shY
Kolesarjenje :
Z otroki po obali
Veter v laseh
Gorsko kolesarjenje
Parenzana
IZOLA

Majhno obmorsko mestece je zraslo na nekdanjem otoku. Še danes odseva izjemno povezanost njenih prebivalcev z morjem. Izola vabi na sprehode po očarljivih ulicah mesta in na vodne aktivnosti na raznolikih plažah, Strunjanski klif nudi pristen stik z naravo, zeleno zaledje slovi po vinogradništvu in oljkarstvu.

Izola premore posebno beneško očarljivost, pa tudi veliko marino, nekaj ozkih vijugastih ulic ter izvrstne restavracije in bare, kjer lahko posedate.

Lonely Planet


 
IZOLA WEATHER
Vita apartmaji, Izola / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.KING